Logo Ijsclubdegiessen Wit

AVG – ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

De bescherming van persoonsgegevens, een onderwerp wat de laatste tijd regelmatig voorbij komt, dat kan jullie niet ontgaan zijn. Geen uitgebreid juridisch verhaal op deze pagina waarin we deze hele nieuwe regelgeving uitdiepen en wat deze betekent voor een vereniging in het algemeen en onze ijsclub in het bijzonder. Weinig ijsliefhebbers die dat zullen lezen. We doen het dus op de Giessenburgse manier, niet zo moeilijk, kort, krachtig en duidelijk!

Om onze ijsclub een beetje soepel te laten draaien, houden we enkele persoonsgegevens bij van de leden; naam, adres, mailadres en bankrekeningnummer.

Laten we voorop stellen dat jullie privacy voor ons heel belangrijk is en we er geen enkel belang bij hebben iets met deze gegevens te doen buiten de ijsclub om. Jullie kunnen er vanuit gaan dat deze gegevens alleen voor het bestuur van de ijsclub toegankelijk zijn. Naam en mailadres zijn ook bij de beheerder van de website bekend voor het versturen van digitale updates. Desondanks sommige gegevens toch liever niet vermeld in onze administratie; mail even naar info@ijsclubdegiessen.nl

Onze ijsclub zal -zeker tijdens ijsperiodes- actief zijn op sociaal media. Naast berichten over activiteiten op onze website, Facebook en Instagram zullen zeker ook foto’s getoond worden om belangstellenden deel te laten zijn van onze activiteiten. Uit reacties is gebleken dat deze berichten zeer gewaardeerd worden. 

Het is praktisch ondoenlijk iedereen vooraf te vragen of een foto wel of niet geplaatst mag worden. Desondanks hebben we er alle begrip voor als jij of een van je gezinsleden liever niet op de foto gezet wordt. Geef dat bij een activiteit gewoon even aan. Natuurlijk kan er ook achteraf gevraagd worden om een foto alsnog te verwijderen; mail dan even naar media@ijsclubdegiessen.nl

Meer achtergrond lezen over de AVG, bekijk dan deze site van de rijksoverheid.

Met sportieve groet,

Het bestuur van IJsclub de Giessen

VOLG ONS OP INSTAGRAM